Om oss

  • Hanna och EliasHanna Fryk – Hundpsykolog
    Utbildning i urval: Hundpsykolog, Hundinstruktör, Dogparkour-instruktör, Hunddagis-utbildning.

”Jag jobbar med Reko metoder; Respekt, Empati, Kunskap och Omtanke. Det innebär att jag helt tar avstånd ifrån sådant som tillför obehag till hunden. Jag utgår ifrån modern vetenskap och har ett etiskt förhållningssätt i allt jag gör”.

  • Elias Fryk – Hundinstruktör
    Utbildning i urval: Hundinstruktör, Projektledare, Fritidsledare.

”Det ska vara roligt och utvecklande för alla inblandade parter när jag tränar eller umgås med hund. Det åstadkommer jag genom att skapa en positiv relation och utveckla effektiv kommunikation.”

 

Om verksamhetenArtiklar om Stadsvargen
Stadsvargen startade sin verksamhet sommaren 2013. Under åren har verksamheten bland annat rastat hundar, hållit i en mängd kurser, workshops och privatträningar. Vi har föreläst och vi har bjudit in experter i olika ämnen att föreläsa och hålla workshops. Det har även genomförts ett antal loppisar och pysselträffar i Stadsvargens regi. Hanna har gästat podcasten Vår bästa vän, varit med i radio och det har skrivits om Stadsvargen i tidningar som bl.a. Hundsport, Härliga hund och Göteborgsposten. Vi fortsätter utvecklas i arbetet med att göra det lättare och roligare att lära sig mer om hund och du är välkommen att vara med.